Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση η γριούλα που έδεσαν και χτύπησαν αλύπητα οι αλλοδαποί ληστές!!

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Λαμίας, από την απίστευτη αγριότητα των κακοποιών οι οποίοι έδεσαν χειροπόδαρα και χτύπησαν στο πρόσωπο και στο σώμα μια ανυπεράσπιστη γριούλα, 84 ετών - Δεν επιβεβαιώνονται τα όσα κυκλοφόρησαν περί βιασμού...Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι δράστες είναι δυο νεαροί, που δεν φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν ξένη γλώσσα μεταξύ τους, όπως κατάφερε να πει η γιαγιά στους αστυνομικούς. Της έδεσαν χέρια και πόδια με μονωτική ταινία και την χτύπησαν αλύπητα για να τους πει που έχει τα χρήματα. Οι ληστές έκαναν άνω κάτω το σπίτι αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμη τι βρήκαν και πήραν μαζί του όταν έφυγαν.

Οι δυο δράστες πρέπει να μπήκαν στο σπίτι γύρω στις 21:30 χθες το βράδυ (08-09-2013), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην πόρτα ή σε κάποιο παράθυρο. Την ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε η κόρη της στις 09:00 το πρωί, όταν την αναζήτησε, αφού ανησύχησε που δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.
Όταν μπήκε στο σπίτι έπαθε σοκ αντικρίζοντας μέσα στα αίματα την μητέρα της σε πολύ άσχημη κατάσταση από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί κυρίως στο πρόσωπο.
eglimatikotita.gr