Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

Πούτιν: Να θυμόμαστε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα πήρε το Νόμπελ Ειρήνης...


Ως «ανίερη ανοησία» χαρακτήρισε σήμερα, 31 Αυγούστου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, τις κατηγορίες προς τις συριακές αρχές ότι προέβησαν σε χρήση χημικών όπλων εναντίον των ανταρτών.
«Η θεώρηση ότι σε επίθεση του στρατού η συριακή κυβέρνηση χρησιμοποίησε χημικά όπλα, είναι τελείως ανόητη» δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Βλαδιβοστόκ...


Σύμφωνα με τον Πούτιν, η αμερικανική κυβέρνηση πρέπει να δώσει αποδείξεις στους επιθεωρητές του ΟΗΕ, ότι τα όπλα μαζικής καταστροφής χρησιμοποιήθηκαν από τις δυνάμεις του Μπασάρ Άσαντ.
«Τα δημοσιεύματα ότι έχουν τέτοια στοιχεία, δεν αποτελούν μυστικό, κανείς όμως δεν είναι γνώστης αυτών και δεν ευσταθούν. Αυτή είναι έλλειψη σεβασμού προς τους συνεργάτες τους και τους συμμετέχοντες σε διεθνείς δραστηριότητες», είπε.
Ο Πούτιν υπενθύμισε ότι ο Ομπάμα είναι ο νικητής του Νόμπελ Ειρήνης και τον προέτρεψε να μην βιαστεί σε πόλεμο με τη Συρία, σημειώνει το ρωσικό Ρέγκνουμ.


ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ


alertgr.blogspot.gr