Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Θα εμποδίσουμε την αναστήλωση του Μεντρεσέ προειδοποιεί η Πατριωτική Κίνηση Καβάλας. Μέτρα και για το παραεμπόριο


Θα εμποδίσουμε την αναστήλωση του Μεντρεσέ προειδοποιεί η Πατριωτική Κίνηση Καβάλας. Μέτρα και για το παραεμπόριο

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τα μέλη της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας θα συγκεντρώσουν σχολικά είδη (τετράδια, μολύβια, στυλό) για άπορους Έλληνες συμπολίτες μας στην πλατεία Ελευθερίας έναντι του Επιμελητηρίου το τριήμερο 5/9-7/9 από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Το μέλος της Πατριωτικής Κίνησης, Γιάννης Χαζαρίδης, στη σύντομη τοποθέτησή του αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας μας, επισημαίνοντας ότι δε διαφαίνεται πουθενά η πολυπόθητη ανάπτυξη, ενώ εξέφρασε την απέχθεια όλων των μελών προς τη μέχρι πρότινος τρικομματική κυβέρνηση. Εν συνεχεία, στάθηκε στο θέμα της ανάπλασης του μεντρεσέ στις Καμάρες, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναστηλωθεί ως μεντρεσές ούτε να δημιουργηθεί τουρκικό ιερατείο προσθέτοντας πως θα εμποδίσουν την κατασκευή του με κάθε τρόπο. Τέλος, εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον δοκιμαζόμενο συριακό λαό.


Ο πρόεδρος της Πατριωτικής Κίνησης, Κώστας Τόνιος, αναρωτήθηκε «γιατί υπάρχει τόση κάψα για την ανάπλαση του μεντρεσέ, που εντέλει δεν είναι και μνημείο, όταν έχει τούβλα με τρύπες και δεν έχει σχέση με τούρκικα ιερατεία. Πως εντάχθηκε στη 12η Εφορεία Αρχαιοτήτων; Γιατί να γραφεί μεντρεσές; Θα ξοδευτεί 1,7 εκατ. ευρώ. Είναι δυνατόν; Την ώρα που πεινάει ο κόσμος; Έχουμε τον τρόπο να το σταματήσουμε. Αναφέρθηκε δε εκτενώς και στο θέμα του παραεμπορίου προειδοποιώντας πως όπου δεν μπορεί να δράσει το κράτος δρουν οι πολίτες του.
videotex.gr