Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ήρθε η ώρα για την ένωση Κοσόβου-Αλβανίας
Σύμφωνα με την σερβική εφημερίδα "Μόντο", ο πρώην πρόεδρος της Αλβανίας, Άλφρεντ Μοϊσίου, δήλωσε ότι έχει έρθει η ώρα για να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για την ένωση του Κοσόβου με την Αλβανία, εφόσον όπως ισχυρίζεται, δεν υπάρχουν πλέον εμπόδια για μια τέτοια εξέλιξη. Αρχικά η ένωση αυτή πρέπει να λάβει τη μορφή μιας συνομοσπονδίας.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις αυτές ο πρόεδρος της Επιτροπής για το Κοσσυφοπέδιο στο σερβικό Κοινοβούλιο, Μίλοβαν Ντρέτσουν είπε ότι οι δηλώσεις του Μοϊσίου επιβεβαιώνουν τις πεποιθήσεις μας ότι η Αλβανία δεν έχει εγκαταλείψει τα σχέδια για αποσταθεροποίησης της περιοχής και επιδιώκει την αναθέρμανση των συγκρούσεων.

Επιπλέον, «η δήλωση αυτή επιβεβαιώνει ότι τα Τίρανα έχουν ένα στρατηγικό στόχο ο οποίος είναι σταθερός ανεξάρτητα από ποιο κόμμα βρίσκεται στην εξουσία», δήλωσε ο Ντρέτσουν.

Ο πρώην υφυπουργός της Σερβίας, υπεύθυνος για το Κοσσυφοπέδιο, Όλιβερ Ιβάνοβιτς με τη σειρά του ανέφερε ότι η δήλωση του Μοϊσίου ενέχει τη μορφή προειδοποίησης και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση του Βελιγραδίου θα πρέπει να αντιδράσει.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr