Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μιχαλολιάκος καλεί σε συγκέντρωση στη γειτονιά του δολοφονηθέντος -

Σε ανοιχτή συγκέντρωση την Πέμπτη στη Νίκαια, περιοχή στην οποία διέμενε ο 34χρονος Παύλος Φύσσας, καλεί μέλη και οπαδούς της Χρυσής Αυγής....ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος.Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.
Ομιλητές της συγκέντρωσης θα είναι ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής της Χ.Α Γιάννης Λαγός, ενώ στην ανακοίνωση αναφέρουν ότι θα γίνει λογος για την μαύρη προπαγάνδα που προσπαθεί το σάπιο πολιτικό κατεστημένο να δημιουργήσει εις βάρος της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «η τρομοκρατία του αριστερού μορφώματος δεν είναι ικανή να διασπάσει και να ρίξει σε παγίδες το κίνημα μας, γι” αυτο συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά υψώνοντας τείχη σε όλους αυτούς που διαβάλουν τις αρχές μας και τις ιδέες μας. Η τοπική της Νίκαιας ξεκινά νέο κύκλο επισκέψεων των βουλευτών μας, οι οποίοι θα αναπτύσσουν θέματα επικαιρότητας, κοινωνικά, πολιτικά και εθνικά».

Πηγή: KoolNews.gr -