Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ...ΜΑΡΤΥΡΙΑ- ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΕΝΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.


Μαρτυρία αντάρτη στο "Wake Up" σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας επιβεβαιώνει ακόμα μια φορά την συμμετοχή των Αλβανών με τους αντάρτες για να ανατρέψουν το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ. Πολλά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου όπως του γαλλικό πρακτορείου ειδήσεων γράφουν πως πολλοί εξ' αυτών πεθαίνουν και οι σοροί τους στέλνονται μέσα σε σακούλες στις οικογένειές τους στην Αλβανία.


Στην Αλβανία ακόμα και σήμερα κρατάνε σιγή ιχθύος για το θέμα αυτό.

Αυτό όμως που προκαλεί ανατριχίλα είναι η μαρτυρία στο "Wake Up" του Ahmad Trad, μέλους των δυνάμεων των ανταρτών που αγωνίζονται στα περίχωρα της Idlebit, λέει ότι, "οι Αλβανοί δεν αποτελούν μέρος των Σύριων ανταρτών, αλλά έχουν ενταχθεί στις πιο ριζοσπαστικές φονταμενταλιστικές ομάδες που αγωνίζονται να ανατρέψουν τον Assad με σκοπό να ιδρύσουν ένα ισλαμικό κράτος.

Πριν μέρες το Ιρανικό πρακτορείο "Farsnews'' είχε αναφέρει ότι οι Αλβανοί εγκατέλειψαν τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό και προσχώρησαν στην al-Nusrat Front, ένα παρακλάδι της Αλ Κάιντα.

Δείτε το βίντεο της μαρτυρίας


stoxos.gr