Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Κεφαλλονιά : Αναρχικοί πέταξαν αντικείμενα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής , Χρυσαυγίτης απάντησε με λάστιχο νερού κάνοντας τους μούσκεμα !


Επεισοδιακό ήταν το σημερινό αντιφασιστικό συλλαλητήριο που έλαβε χώρα στο Αργοστόλι και συγκεκριμένα στην πλατεία Καμπάνας εκεί που στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά.

Ρεπορτάζ: Γιώργος ΧαλαβαζήςΣχεδόν μία ώρα μετά την έναρξη του συλλαλητηρίου και ενώ η κατάσταση ήταν απολύτως ήρεμη, καθώς είχε περιοριστεί μόνο σε ομιλίες των παρευρισκόμενων και σε συνθήματα κατά του φασισμού, οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να εκτοξεύουν προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αμπούλες με μπογιά, αβγά και πέτρες.

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει όταν, από τα γραφεία, βγήκε ένας Χρυσαυγήτης, ο οποίος με ένα λάστιχο στο χέρι και άρχισε να καταβρέχει τους συγκεντρωμένους στην προσπάθειά του να τους διαλύσει, γεγονός όμως πως τους εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο.

Ευτυχώς η κατάσταση με την παρέμβαση και των ανδρών της ασφάλειας που παρακολουθούσαν τη συγκέντρωση, δεν εκτροχιάστηκε περεταίρω και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ακολούθως έγινε πορεία των συγκεντρωμένων από την πλατεία Καμπάνας προς την Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου.
Στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο το παρών έδωσε και η βουλευτής Κεφαλονιάς κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία είδε έκπληκτη τα επεισόδια να εκτυλίσσονται μπροστά της.
2
3
4
5 copy copy
5 copy
6
7
8
9
10
inkefalonia.gr