Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - Μεγάλη επίθεση στων ισλαμιστών συνετρίβη στην Συρία - Βίντεο φρίκης


Νέες σκληρές μάχες έχουν ξεσπάσει στα ανατολικά προάστεια της Δαμασκού, στην Χομς, στην Λαττάκεια και στο Χαλέπι, καθώς οι ισλαμιστές επιχειρούν να καταλάβουν θέσεις των κυβερνητικών θεωρώντας ότι το ηθικός τους βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο λόγω της επικείμενης επίθεσης των ΗΠΑ και των συμμάχων τους (κατά βάση των απολυταρχικών καθεστώτων του Κόλπου και της Τουρκίας).

Σε όλες τις περιπτώσεις οι επιθέσεις των ισλαμιστών ανταρτών και των μισθοφόρων τους συνετρίβησαν.

Δείτε ένα βίντεο από τα αποτελέσματα ενέδρας ειδικής ομάδας του συριακού Στρατού πριν μερικές ημέρες με το χώμα σπαρμένο με τα νεκρά κορμιά των ισλαμιστών συμμάχων των ΗΠΑ.

Επίσης δείτε και σε ένα άλλο βίντεο τους συμμάχους των ΗΠΑ να βασανίζουν μαστιγώνοντας μια δεμένη γυναίκα και να γελάνε με το μαρτύριό τους.

Αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη περιμένουν τους αμερικανικούς πυραύλους για να εγκαταστήσουν την "δημοκρατία" τους στην Συρία....
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr