Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΟΑΠΛΥΤΑ...!!! ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΟΠΛΟ...!!!

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ...!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΔΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ...Έντολη για τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος αστυνομικού έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες το αρχηγείο της ΕΛΑΣ μετά από καταγγελίες ότι τράβηξε όπλο κατά νεαρών.


Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες στο Αιγάλεω κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης στην πλατεία Εσταυρωμένου. Νεαροί συνεπλάκησαν με τον εν λόγω αστυνομικό όταν τον εντόπισαν να κινείται στην περιοχή. Όταν αυτός κατέληξε και εγκλωβίστηκε σε σούπερ μάρκετ της περιοχής τότε, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τράβηξε όπλο. Σχετικές φωτογραφίες μάλιστα αναρτήθηκαν σε γνωστή σελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου.

Σκοπός της ΕΔΕ είναι να εξεταστεί αν ευσταθούν οι συγκεκριμένες καταγγελίες και αν προκύπτουν ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες για τον συγκεκριμένο αστυνομικό. protothema.gr


stoxos.gr