Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκλονιστικό βίντεο από την προετοιμασία βομβιστή αυτοκτονίας στη Συρία


Ολόκληρες μονάδες ανταρτών έχουν ενταχθεί στις μικρές αλλά ισχυρές οργανώσεις που συνδέονται με την Αλ Κάιντα
Η μουσική παίζει μέσα σε ένα φορτηγάκι που, γεμάτο εκρηκτικά κατευθύνεται προς ένα αστυνομικό φυλάκιο στη Συρία.

O οδηγός του οχήματος είναι Σύρος αντάρτης μέλος του μετώπου Αλ-Νόσρα (παρακλάδι της Αλ Κάιντα), ο οποίος ετοιμάζεται χαμογελαστός για μια βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας.

Στο ερασιτεχνικό βίντεο που εστάλη στο Reuters -και το οποίο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητες πηγές- ο καμικάζι ετοιμάζεται να επιτεθεί σε σημείο ελέγχου της κυβέρνησης κοντά στη Δαμασκό.

Λίγο αργότερα, στο βίντεο εμφανίζεται το φορτηγάκι να εκρήγνυται, καθώς φθάνει το σημείο ελέγχου.

Σύμφωνα με ακτιβιστές και πηγές μεταξύ των ισλαμιστών, ολόκληρες μονάδες ανταρτών έχουν ενταχθεί τις τελευταίες ημέρες στις μικρές αλλά ισχυρές οργανώσεις που συνδέονται με την Αλ Κάιντα, κυρίως το "Μέτωπο Αλ Νόσρα" και το "Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε" (ISIL).

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Συρία από την αρχή της σύγκρουσης πάνω από δύο χρόνια, και δεν υπάρχει ακόμα καμία ένδειξη ότι η βία θα τελειώσει σύντομα.

news
hellas-now.com