Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Κούγιας αφήνει να εννοηθεί: της πλάκας το κατηγορητήριο κατά των Χρυσαυγιτών!Πληθαίνουν οι φωνές που μιλούν για αστήριχτες κατηγορίες κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Μετά τον γνωστό αριστερό ποινικολόγο Μιχάλη Δημητρακόπουλο ο οποίος έκανε παρέμβαση σε εκπομπή του ΑΝΤ1(και τον έκοψαν στον αέρα) και υποστήριξε ότι οι κατηγορίες είναι αστήριχτες σήμερα ο γνωστός πλεόν σε όλους δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μίλησε στον Χαρδαβέλα στο RealFm για βασικές ελλείψεις στο κατηγορητήριο και ότι τον εκπλήσει η μεγάλη σπουδή με την οποία έγιναν οι συλλήψεις.

Όπως εξήγησε ο ίδιος το έγκλημα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση είναι δευτερεύον και για να συλληφθούνtokokkino.blogspot.comοι χρυσαυγίτες έπρεπε να υπάρχει ένα πρωτεύον έγκλημα όπως η ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία.Δηλαδή ο ηθικός αυτουργός πρέπει άμεσα να μίλησε με τον δράστη και να τον προέτρεψε να σκοτώσει το θύμα.

Και αναρωτάται από που προκύπτει αυτό;Έχουμε τέτοιες συνομιλίες;Το πόρισμα του εισαγγελέα είναι 9 σελίδες tokokkino.blogspot.com για 30 συλληφθέντες που σημαίνει ότι αντιστοιχούν 8 σειρές για κάθε κατηγορούμενο.

'Για να ισοπεδώσεις την προσωπικότητα κάποιου σε τέτοιο βαθμό τα στοιχεία πρέπει να είναι αδιάσειστα.' tokokkino.blogspot.com Οι οχτώ σειρές για τον καθέναν είναι αδιάσειστα στοιχεία;

Φέρνει μάλιστα και ένα τρανταχτό παράδειγμα.Λέει στον Χαρδαβέλλα 'αν εμείς φτιάξουμε ένα κόμμα,π.χ. δωδεκαθεϊστών,και κάποια μέλη του κόμματος κάνουν εγκλήματα,σκοτώσουν κάποια άτομα επειδή είναι χριστιανοί και δεν πιστεύουν στο δωδεκάθεο ,τότε ο Κούγιας και ο Χαρδαβέλας είναι ηθικοί αυτουργοί;'.tokokkino.blogspot.com Και τα μάσαγε μετά ο Χαρδαβέλας.

Ο Κούγιας είπε δηλαδή ,απ'έξω απ'έξω, ότι το κατηγορητήριο είναι της πλάκας και δεν στέκει νομικά.

Οι πραγματικοί φασίστες είναι το σύστημα.Γι'αυτό και κάποιοι αριστεροί που βλέπουν πιο μακριά ,δεν χαίρονται για τον τρόπο που συνελήφθησαν οι χρυσαυγίτες.Αντίθετα φοβούνται ότι θα έρθει η σειρά τους και με την ίδια ευκολία θα τους τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί,το οποίο μάλιστα θα γράφει και
τρίχες αστήριχτες.
http://tokokkino.blogspot.com