Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ !!!

Σύσκεψη με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών Μιχελάκη, του υπουργού Δικαιοσύνης Αθανασίου, του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ Δένδια και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Πασοκοκρατίας Μάκη Βορίδη, του… τσεκουράτου, έγινε προχθες το απόγευμα, με θέμα «την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων, όταν εναντίον προσώπων που τα διοικούν ή βουλευτών τους, έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματικές πράξεις».
Και βέβαια, οι συγκυβερνώντες με τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ νεοδημοκράτες, «φωτογραφίζουν» με τα παραπάνω την Χρυσή Αυγή. Η νομοθετική ρύθμιση Βορίδη (καθότι αυτός φέρεται ως εμπνευστής της) θα κατατεθεί τη Δευτέρα στη βουλή και από τη στιγμή που θα ψηφιστεί, θα διακοπεί η κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, έτσι ώστε να μην έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει κοινωνικό έργο, γιατί έτσι χαλάει την… πιάτσα. Φυσικά, η συγκεκριμένη διάταξη δεν προβλέπει τίποτα για τα μακροχρόνια χρέη των κομμάτων του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου που συσσωρεύονται, διότι δεν μπορεί οι μεγάλοι… δημοκράτες να βάλουν τα χεράκια τους και να βγάλουν τα ματάκια τους! Έρχεται, όμως, ο καιρός που θα τους τα βγάλει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του!

http://ethnikismos.net