Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα δημοσκόπηση ...Κανείς δεν πείθει πια !

Η δημοσκόπηση «Δείκτες» της εταιρείας μας – η οποία διεξάγεται κάθε δίμηνο για την εφημερίδα «Το Ποντίκι» – κατά τον μήνα Σεπτέμβριο επιβεβαιώνει την αποτύπωση του πολιτικού σκηνικού

που είχαμε διακρίνει από τον Ιούλιο:


♦ Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην πρώτη θέση με ευδιάκριτη – αν και όχι μεγάλη – διαφορά από τη δεύτερη Νέα Δημοκρατία και σταθερά τρίτη τη Χρυσή Αυή ♦ Διατηρούνται στα – χαμηλότερα από τα εκλογικά – ποσοστά τους η Νέα Δημοκρατία, η ΔΗΜΑΡ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Η κατάσταση αυτή μπορεί να είναι, σε κάποιον βαθμό, δικαιολογημένη για το κυβερνών κόμμα, το οποίο διατηρεί και κάποιες ελπίδες ανατροπής της. Θα πρέπει όμως να προβληματίσει έντονα τα δύο άλλα μικρότερα κόμματα!
♦ Το ΠΑΣΟΚ αυξάνει τη συσπείρωσή του, βελτιώνοντας περαιτέρω – αν και όχι σημαντικά – το ποσοστό του. Νέα μικρή αύξηση καταγράφεται στα – ήδη υψηλά σε σύγκριση με τις εκλογές του 2012 – ποσοστά της Χρυσής Αυγής!
♦ Από τα εκτός Βουλής κόμματα δεν υπερβαίνει κάποιο, σταθερά και ευδιάκριτα, το 1%, αν και δυο - τρία βρίσκονται πολύ κοντά ή γύρω από αυτό το ποσοστό.


veteranos.gr