Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ανήλικοι ρομά χτυπούν και ληστεύουν μαθητές στην Λαμία - ΒΙΝΤΕΟ !!

Κάτι παραπάνω από προβληματική δείχνει να είναι η κατάσταση στην Λαμία, όπου καθημερινό φαινόμενο αποτελούν πλέον οι επιθέσεις ανήλικων (!) τσιγγάνων σε μαθητές στο κέντρο της πόλης και όχι μόνο.
Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι οι γονείς να φοβούνται, όπως λένε, να στείλουν τα παιδιά τους στο φροντιστήριο.
Για την τραγική αυτή κατάσταση, η οποία δείχνει να χειροτερεύει, χαρακτηριστική είναι η επιστολή που έστειλε μαθητής σε τοπικό διαδικτυακό ΜΜΕ, περιγράφοντας τι ακριβώς συμβαίνει: «Η κατάσταση με τους ρομά στη Λαμία, είναι ανυπόφορη! Και δεν αναφέρομαι στους παραθερισμούς σε διάφορες γωνίες της Λαμίας αλλά στη δράση των ανήλικων ρομά, που κλέβουν και ληστεύουν… Είμαι μαθητής και έχω φροντιστήρια και μαθήματα στο κέντρο της πόλης. Κάθε μέρα έρχομαι αντιμέτωπος με συμμορίες μικρών κακομαθημένων που το μόνο που ξέρουν είναι να κλέβουν! Είναι από 3 έως 10 άτομα συνεχώς και ψάχνουν για θύματα και ακριβά αντικείμενα όπως ρολόγια, κινητά κ.λ.π. Συνιστώ την προσοχή όσων κυκλοφορούν κυρίως μόνοι τους (όπως εγώ) και όσων κυκλοφορούν κυρίως στην Αβέρωφ - Καρπενησίου, από το ύψος του “Home” και κάτω…».
Βίντεο από την μαρτυρία του πατέρα του θύματος:
 Είναι φανερό ότι ο νεαρός μαθητής είναι... «ανεπίδεκτος μάθησης». Αντί να χαίρεται τα καλά του πολυπολιτισμού, αντί να δείχνει σεβασμό και κατανόηση στις συνήθειες μελών της «ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας», αντί να δεχθεί την κατεστημένη (και επομένως σωστή…) άποψη ότι η κοινωνική ανέχεια είναι αυτή και μόνο που οδηγεί μέρος των ρομά σε «εξεζητημένες» πράξεις, κάθεται και παραπονιέται. Βεβαίως, ο νεαρός μαθητής ζει μαζί με τους Ρομά, επομένως δεν ξέρει τι του γίνεται. Σε αντίθεση με τους πολύξερους και πολυπράγμονες «αντιρατσιστές» υπερασπιστές τους, οι οποίοι από την μεγαλοαστική άνεση των Βορείων προαστίων, στα οποία ζούνε, είναι οι πλέον κατάλληλοι για να γνωρίζουν  τι γίνεται στην συμβίωση με τους Ρομά και προτείνουν τις πιο κατάλληλες λύσεις.