Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !!!

Η αποκάλυψη βασίστηκε σε παρατήρηση συναδέλφου.
Κάποιοι αποφάσισαν χωρίς να ρωτήσουν εμάς, γιατί εμείς πληρώνουμε τα πάντα(πριμ, έξοδα, αποστολές, μισθούς κλπ)η Εθνική Ελλάδος να αγωνιστεί στα δύσκολα ματς χωρίς το εθνόσημο.


Δεν γνωρίζουμε εαν αυτές είναι νέες αποφάσεις της αρμόδιας ευρωπαικής ομοσπονδίας ή εαν το επιβάλλουν οι κανονισμοί ή κάτι τέτοιες αηδίες που θα ακούσουμε αλλά το θέμα είναι ότι εαν δεν κάνουμε λάθος, αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά.
Ένα ακόμα ζήτημα παγκοσμιοποίησης. Της μεγάλης ομάδας των παγκόσμιων αλητών(που μιμούνται κάτι τσόλια στυλ Ρεπούση)οι οποίοι μας θέλουν γκρουπ "αιμοδοτών" της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Εαν υπήρχε έστω ένας πατριώτης σε αυτό το τόπο, θα το επεσήμαινε. Απο τους τηλεθεατές, δεν περιμένουμε πια τίποτα. Ότι τους σερβίρουν το μασάνε.
Στην ουρά, ζώα...
Σ.Χ

makeleio.gr