Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ «ΠΛΗΡΩΝΕΙ» ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕ… ΚΟΥΠΟΝΙΑ!


Προ ολίγων μηνών, μετά από την ιστορική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα με τους 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εξωνημένα παρακρατικά σκουπίδια άρχισαν να ενοχλούν τις εταιρείες που διαφημίζονταν στη συγκεκριμένη εκπομπή και να εκβιάζουν με σκοπό την απόσυρση της διαφήμισης, λόγω της παρουσίας των 4 βουλευτών μας στην εκπομπή.

Μόνο μία εταιρεία συμμορφώθηκε στις απειλές κι αυτή ήταν η γνωστή αλυσίδα σούπερ-μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος («και του πουλιού το γάλα»). Ιδού η απάντησή του εκπροσώπου της στο βρωμερό παρακρατικό σκουλήκι που είχε αναλάβει από την υπηρεσία του να φέρει εις πέρας την «αποστολή»: «Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ αγόρασε διαφημιστικό χρόνο στο τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ μη γνωρίζοντας το περιεχόμενο της εκπομπής και τους προσκεκλημένους της. Η εκπομπή αυτή όπως ενημερωθήκαμε από τον Σταθμό δεν ήταν προσχεδιασμένη και ήταν τέτοια η ροή που δεν ήταν δυνατό να προβλεφθεί και να διακοπεί. Σας ευχαριστούμε για την επισήμανσή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα τη λάβουμε σοβαρά υπόψη μας στο μέλλον. Όχι δε θα ξαναδιαφημιστούμε. Και πάλι σας ευχαριστούμε για την επισήμανσή σας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας».

Τώρα, όπως αποκαλύπτεται, η «αντιφασιστική» αυτή εταιρεία πληρώνει τους εργαζόμενους του, σε υποκαταστήματα του στην επαρχία, ένα ποσό 150-200 ευρώ από τη μισθοδοσία τους (που δεν ξεπερνά τα 500 ευρώ) με… κουπόνια, με τα οποία υποχρεούνται να αγοράσουν είδη από το σούπερ μάρκετ!

Τέτοιοι είναι οι εχθροί της Χρυσής Αυγής!
ethnikismos.net