Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Αυξάνονται οι δυνάμεις του Ρωσικού στόλου στις Συριακές ακτές


Η Ρωσία αναμένεται σύντομα να αυξήσει τον αριθμό των πολεμικών της πλοίων στη Μεσόγειο Θάλασσα σε δέκα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Διοικητή των Ρωσικών δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού Ναύαρχο Viktor Chirkov. 
Ο Chirkov δήλωσε ότι τα πολεμικά πλοία θα κατευθυνθούν και στις ακτές της Συρίας. "Τα καθήκοντα είναι ξεκάθαρα: να αποφευχθεί ακόμη και η ελάχιστη απειλή στην ασφάλεια των συνόρων. Αυτή είναι η πρακτική όλων των ναυτικών δυνάμεων του κόσμου – να βρίσκονται στα σημεία όπου κλιμακώνεται η ένταση", δήλωσε ο Ρώσος Ναύαρχος.
Έως τώρα, ο στόλος των Ρωσικών πολεμικών πλοίων στη Μεσόγειο περιλαμβάνει τα μεγάλα αμφίβια σκάφη Ναύαρχος Nevelskoy, Peresvet, Minsk, Alexander Shabalin, Novocherkassk, το σκάφος "Besstrashny" και το μεγάλο ανθυποβρυχιακό πλοίο Ναύαρχος Panteleev. Το πλοίο περιπολίας Smetlivy, το καταδρομικό Moskva και το μεγάλο αποβατικό πλοίο Nicholas Phylchenkov θα ενωθούν σύντομα με τα έτερα ρωσικά σκάφη που βρίσκονται στη Μεσόγειο Θάλασσα.
ΠΗΓΗ-pentapostagma.gr