Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ "ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ" ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ... ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΨΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ...!!!


Κτηνωδία των λεγόμενων "αντικαθεστωτικών" στη Συρια. Μια γυναίκα δεμένη πεσμένη στο πάτωμα, σκεπασμένη για να μη βλέπει ουρλιάζει και εκλιπαρεί τους βασανιστές της. Την μαστιγώνουν με μανία και τα γέλια τους ακούγονται καθαρά στο βίντεο που έχει αναρτηθεί προφανώς από τους ίδιους. 

Είναι αυτοί που προσπάθησαν και για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν κατορθώσει να παρουσιαστούν στη διεθνή κοινή γνώμη ως "θύματα" κι ως "αγωνιστές" που θα έφερναν τη "δημοκρατία" στη Συρία. Γι΄ αυτούς όπως θα διαβάσετε παρακάτω και οι Ευρωπαίοι ζητούν "ισχυρή απάντηση".

Δείτε τι ακριβώς πιστεύουν.

stoxos.gr