Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Πιλότος: «Αναγκαίο κακό» οι αεροψεκασμοί ! [Βίντεο]

 
Ο επιβάτης ενός αεροπλάνου φτάνει στο πιλοτήριο...Βλέπει τον πιλότο και τον ρωτάει για τους ψεκασμούς. Ο πιλότος ρωτάει αν τον μαγνητοσκοπεί και κλείνει την κάμερα και καλά.
Ο πιλότος του λέει ότι υπάρχει μια βάση αλλά είναι ένα θέμα συζητήσιμο και ότι υπάρχουν δυο απόψεις, είναι ανάλογα που ανήκεις για το τι θα πιστέψεις. Στο τέλος τον ρωτάει ποια είναι η προσωπική του άποψη.. Λέει λοιπόν ο πιλότος πως είναι εν μέρη αλήθεια και ότι οι ψεκασμοί είναι ένα ''αναγκαίο κακό''.
Φυσικά και δεν θα έλεγε κάτι παραπάνω...μην χάσει και την δουλειά του ο άνθρωπος! Πολλοί που έχουν μιλήσει έχουν χάσει όχι μόνο την δουλειά τους, αλλά και την ζωή τους.
Δείτε το βίντεο:

pentapostagma
hellas-now.com