Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΧΑ !! Σύσκεψη στο Μαξίμου για να τεθεί εκτός νόμου ο Λαϊκός Σύνδεσμος...!!!

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν μεταβεί αυτή την στιγμή οι υπουργοί Δημοσίας Τάξης Νίκος Δένδιας και Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, προκειμένου να συσκεφθούν με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κια τους επιτελείς για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί η δημοσκοπική άνοδος που καταγράφει  ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.Στην σύσκεψη θα "αξιοποιηθεί" πολιτικά το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τα ΜΜΕ από την δολοφονία του 34χρονου ράπερ Π.Φύσσα στο Κερατσίνι. Προς την κατεύθυνση αυτή, ο κ. Δένδιας απέστειλε αναφορά προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κοτζαμάνη στην οποία αναφέρεται σε διάφορες αξιόποινες πράξεις μελών της Χρυσής Αυγής.
«Η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής επιβάλλει την εγρήγορση της Πολιτείας και την ενεργοποίηση όλων των αναγκαίων μέσων που προβλέπει το Σύνταγμα, ο Ποινικός Κώδικας και ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας» αναφέρει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.
«Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και η ΕΛ.ΑΣ. είναι στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών για κάθε αναγκαία προς το έργο τους συνδρομή, στο πλαίσιο των κατά το Σύνταγμα και τον νόμο αρμοδιοτήτων τους» σημειώνει ο κ. Δένδιας.
Στην αναφορά του προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο κ. Δένδιας κοινοποιεί έγγραφο του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ./Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας σχετικά με αξιόποινες πράξεις μελών ή υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής «οι οποίοι φαίνεται να προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και άσκηση οργανωμένης εγκληματικής δραστηριότητας».
Επιπλέον, κοινοποιεί ως ... "πειστήρια των εγκλημάτων" του Λαϊκού Συδνέσμου 32 δημοσιεύματα από 12 εφημερίδες, όπως "ΤΑ ΝΕΑ", το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" "ΤΟ ΒΗΜΑ",  κλπ.
Οπως αναφέρει ο κ. Δένδιας, «η δραστηριότητα αυτή εκτρέπεται των ορίων μεμονωμένων περιστατικών, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, υπονομεύει την αυθεντία του κράτους δικαίου, προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας».
Η δραστηριότητα αυτή «εκθέτει οχι μόνο τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, αλλά και την ίδια τη χώρα, τη δημοκρατική της παράδοση, τον νομικό της πολιτισμό, τις δεσμεύσεις της υπό το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» σημειωνει ο κ. Δένδιας.
Είναι η πρώτη φορά στην σύγχρονη ελληνική ιστορία που επιχειρείται να χαρακτηριστεί ως "συμμορία" ένα κόμμα ευρείας λαϊκής βάσης και στόχος της κυβέρνησης είναι να ασκηθούν ποινικές διώξεις από τη βάσει της συλλογικής ευθύνης να μην κατέβει στις εκλογές το παρών κόμμα, έστω και αν δεν μπορούν να εμποδίσουν την κάθοδο ενός διάδοχου πολιτικού σχήματος.
Θεωρούν ότι αν επιτευχθεί σε πρώτη φάση να χαρακτηριστεί "εγκληματική συμμορία" ο Λαϊκός Σύνδεσμος και του απαγορευθεί η κάθοδος στις εκλογές θα υποστεί μεγάλο πλήγμα και δεν θα συγκεντρώσει ακόμα και ένα διάδοχο πολιτικό σχήμα την ίδια δύναμη... 
Το ενδεχόμενο ενός ποσοστού της τάξης του 15% ή 20% στις κάλπες αποτελεί απλά έναν εφιάλτη όχι μόνο για τη ΝΔ αλλά για πολλούς εντός και εκτός Ελλάδας...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr