Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

«Στημένη επίθεση στη Συρία ώστε να προωθηθεί η Νέα Τάξη»


Χιλιάδες πολίτες πήραν θέση για το θέμα της πιθανής επέμβασης των ΗΠΑ στη Συρία.

Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι κατάφερε να ανοίξει μία χαραμάδα για αποφυγή του αμερικανικού πλήγματος στη Συρία, οδηγώντας -ίσως άθελά του- σε πρόταση να τεθεί υπό διεθνή έλεγχο το συριακό χημικό οπλοστάσιο.Η ρωσική διπλωματία ταχύτατα πήρε τη ρητορική αναφορά του Κέρι και την έκανε πρόταση, με την Δαμασκό να καλωσορίζει τη συζήτηση, έστω και χλιαρά.

Ο Μπαράκ Ομπάμα εμφανίστηκε επίσης ανοικτός στην πρόταση, τονίζοντας όμως τις επιφυλάξεις του και επιμένοντας ότι η «απειλή» πλήγματος πρέπει να παραμείνει.

Το newsbomb.gr κάλεσε τους πολίτες να απαντήσουν στο ερώτημα:


«Πόλεμος διαφαίνεται στη Συρία. Πιστεύετε ότι η επέμβαση της Δύσης θα γίνει επειδή χρησιμοποιήθηκαν χημικά εναντίον αμάχων;».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η πλειοψηφία των 7157 πολιτών που πήραν μέρος, εκτιμά ότι πρόκειται για μια ακόμα στημένη επίθεση ώστε να προωθηθεί ηΝέα Τάξη σε ποσοστό 53.86%.

Το 22.03% πιστεύει ότι μετά το Ιράκ και τη Λιβύη, η Συρία είναι προοίμιο επίθεσης στο Ιράν

Η επίθεση θα γίνει επειδή δεν κατάφεραν με τους «αντάρτες» να ρίξουν τον Άσαντ εκτιμά το 19.07%

Τέλος το 5.03% θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξουν χειροπιαστές αποδείξεις και να προωθηθεί πολιτική λύση.

newsbomb.gr


ΠΗΓΗ