Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Από πότε "εγκρίνει" ο τούρκος πρόξενος αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης


Από πότε χρειαζόμαστε “πράσινο φως” για να τηρήσουμε
αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης από τον τούρκο πρόξενο; Η απορία προέκυψε από την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για την επίσκεψη του Γενικού Πρόξενου της Τουρκίας στον Αρχηγό Λ.Σ. 
Μεταξύ άλλων ο Αντιναύαρχος ΛΣ Δημήτριος Μπαντιάς συζήτησε με το Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας Ismail Sefa YÜCEER “το πρόβλημα που έχει ανακύψει αναφορικά με τις συνδέσεις μεταξύ ελληνικών και τουρκικών λιμένων με Επιβατηγά – Τουριστικά πλοία.Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι δύο πλευρές των πλοιοκτητών έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη, συμφωνήθηκε στην παρούσα φάση και μέχρι την οριστική επίλυση του θέματος να εφαρμοστούν οι αποφάσεις της δικαιοσύνης”.

Η απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης λέει όχι στα τουρκικά πλοία . Και αφού το λέει η ελληνική Δικαιοσύνη ο τούρκος πρόξενος περισσεύει κύριε Αρχηγέ.


onalert