Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ...!! Νομοθετική πρόταση για διακοπή χρηματοδότησης του Λαїκού Συνδέσμου!!

Πρόταση αναστολής κομματικής χρηματοδότησης απέστειλε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη.
Στην επιστολή δεν αναφέρεται ονομαστικά στη Χρυσή Αυγή, ωστόσο είναι αντιληπτό ότι η πρωτοβουλία ελήφθη με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και στο πλαίσιο των "πρωτοβουλιών" που αναλαμβάνει τα τελευταία 24ωρα η κυβέρνηση για να αναχαιτίσει την αυξανόμενη δύναμη του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ολόκληρο το σχετικό Δελτίο Τύπου για τη νομοθετική πρόταση Δένδια έχει ως εξής: 
«Πρόταση αναστολής κομματικής χρηματοδότησης απέστειλε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη σε κόμματα των οποίων οι αρχηγοί ή κρίσιμος αριθμός βουλευτών ή μελών του κεντρικού οργάνου διοίκησής του παραπέμπονται για αδικήματα των άρθρων 187 ή 187Α ή 187Γ ή για κακούργημα που επισύρει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.
Απεστάλη από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη, ύστερα από επικοινωνία και συνεννόηση των δύο Υπουργών, νομοθετική πρόταση τροποποίησης του άρθρου 7 του Νόμου 3023/2002, σχετικά με την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων.
Σύμφωνα με την πρόταση αναστέλλεται η κρατική χρηματοδότηση ενός κόμματος σε περίπτωση αμετάκλητης παραπομπής ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου του αρχηγού του ή κρίσιμου αριθμού (περισσοτέρων του ενός δεκάτου του συνολικού αριθμού) βουλευτών ή μελών του κεντρικού οργάνου διοίκησής του, για τα αδικήματα των άρθρων 187 ή 187Α ή 187Γ του Ποινικού Κώδικα ή για κακούργημα που επισύρει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών».
Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση πασχίζει με όλα τα διαθέσιμα μέσα να βγάλει εκτός πολιτικού «παιχνιδιού» ένα κόμμα που αντιστέκεται σθεναρά -και με την επιδοκιμασία σημαντικής μερίδας των Ελλήνων ψηφοφόρων- στη μνημονιακή εξόντωση της χώρας.
Ωστόσο αξίζει να επισημανθεί ότι ο Λαїκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ουδέποτε βασίστηκε στην κρατική χρηματοδότηση για την επιβίωσή του και για την πραγματοποίηση πολλών δράσεών του όπως π.χ. η διανομή τροφίμων σε φτωχούς συμπολίτες μας.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr