Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ!


Το βρωμερό και τρισάθλιο ανθελληνικό συνονθύλευμα μπολσεβίκων η αλλιώς ΚΚΕ, έκανε προπαγάνδα την ημέρα του Αγιασμού σε σχολείο των Τρικάλων, μοιράζοντας φυλλάδια στους μαθητές για το πως πρέπει να λειτουργεί το σχολείο (κατά τα ανθελληνικά μπολσεβικικά πρότυπα του Στάλιν προφανώς). Ιδού το σχετικό βιντεο:

Άραγε, αν έκανε κάτι παρόμοιο η Χρυσή Αυγή, για πόσες μέρες θα την έβριζαν και θα την καταδίκαζαν για ναζιστική, ρατσιστική προπαγάνδα κλπ, όλοι οι μαρξιστοάπλυτοι εκπρόσωποι γονέων, ΟΛΜΕ, υπουργείων και τα παπαγαλάκια δημοσιοκάφροι των τσοντοκάναλων; Όλοι θυμόμαστε πόσο λύσσαξαν όλοι αυτοί με την προσπάθεια της ΧΑ να μάθει την Ιστορία μας στα Ελληνόπουλα. Γιατί δεν έτρεξαν οι υποτακτικοί του κυρίου “ευνομία παντού” να συλλάβουν τους μπολσεβίκους προπαγανδιστές- διαφθορείς, ενώ έτρεξαν άμεσα με τα ΜΑΤ να συλλάβουν μέλη και φίλους της ΧΑ που επισκέφθησαν τους Δελφούς τον Αύγουστο; Αίσχος!!! Αλλά τους πονάει και τους τσούζει που η ΧΑ ανεβαίνει και σύντομα όλα αυτά θα αλλάξουν!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ι.Ζ. Εθνικιστής Ιατρός

ethnikismos.net