Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

*ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

*ΑΝ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΖΩΝ ΜΑΚΑΙΗΝ ΚΑΙ ΛΙΝΤΣΕΙ ΓΚΡΕΙΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ.

*ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΣΑΚ ΧΕΙΓΚΕΛ, ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΕΞ ΚΕΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΩΝ ΜΑΚΑΙΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΘΑΡΡΟΣ….

*Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 48 ΩΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ….ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΛΙΜΑΚΩΤΑ….

*ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ.

*Ο ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΕΡΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η Β.ΚΟΡΕΑ, ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ….ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ…!!!

*Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΧΕΙΓΚΕΛ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΙΡΑΝ…

* ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΧΕΙΓΚΕΛ ΚΑΛΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ!!!

*ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ 9-12ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ , ΑΡΑ Η ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ.

*ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ ΤΖΩΝ ΜΠΕΝΕΡ ΚΑΙ ΝΑΝΣΙ ΠΕΛΟΖΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ.ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…

*ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.

*Ο ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΟΨΕ ΔΗΛΩΣΕ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

*ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΑΠΟΨΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΣΤΟΓΧΟΛΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ /ΣΥΝΟΔΟΣ G-20. ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑΝΤ-ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ -ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ.

*ΣΕ ΠΟΛΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ….ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ…

*Ο ΚΕΡΙ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΤΙ Η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ ΚΑΙ ΤΑ ΗΑΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΙΣ ΗΠΑ.

*Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑΝΣΥ ΠΕΛΟΖΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟΥ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ…

*Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑ.

*ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ….

*Ο ΓΓ/ΟΗΕ ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ….

*ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΘΑ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ!!!!

*ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟΥ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ….ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΣ ΧΑΣΑΝΑ…

*ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ…ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟ. ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ Σ.ΑΡΑΒΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΗΑΕ-ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΙΤ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ.

*ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΥΠΕΡ. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΚΕΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΑΙ.

*ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ 12 ΑΠΟ ΤΑ 15 ΚΡΑΤΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.

*ΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΡOYANTA KAI TOΓΚΟ, ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΚΑΙ Η ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΒΕΤΟ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΛΑ…

*ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

*ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΜΕΡΟΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ….ΖΑΛΙΣΜΕΝΗ…Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ….

*Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΑΧΟΙ ΥΠΕΡ…Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ…..

drougos
hellas-now.com