Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ KONTRA Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ !!

Τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια θα μηνύσει ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος...
με αφορμή την έκθεση με τα στοιχεία των 32 αξιόποινων πράξεων, μελών ή οπαδών του κόμματος, που έστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη ο υπουργός.
«Διαψεύδω δημόσια τον ψεύτη Δένδια. Προσπαθεί να παραπλανήσει την δικαιοσύνη, δεν σέβεται τον όρκο του ως υπουργός και ως βουλευτής», σημείωσε μιλώντας στο Kontra Channel.
Αναφορικά με τον κατηγορούμενο για δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι ο Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε ότι «ήταν ένας περαστικός από τα 70 γραφεία της Χρυσής Αυγής» ενώ πρόσθεσε ότι «εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη, ούτε πολιτική».
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος διέψευσε ότι συνελήφθη ο οδηγός του και ανέφερε ότι το άτομο που συνελήφθη «είναι μέλος της Χρυσής Αυγής».


Δείτε το βίντεο από το KONTRA CHANNEL
 gkourou.com