Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ... Oι ισλαμιστές χρησιμοποιούν 11χρονα παιδιά !!


Αίσθηση προκαλεί η εικόνα ενός 11χρονου αντικαθεστωτικού μαχητή, του Μοχάμεντ Αφάρ ο οποίος διακινδυνεύει την ζωή του στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του συριακού καθεστώτος, με όνειρο να σκοτώσει τον Μπασάρ Αλ Ασαντ.

Το «μικρό λιοντάρι» όπως είναι το παρατσούκλι του, είναι οπλισμένο με καλάσνικοφ και μάλιστα θεωρείται δεινός σκοπευτής. Ο Μοχάμεντ μπορεί να είναι μικρόσωμος, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι μπροστά στις μάχες και να πολεμά μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος αδιαφορεί για τις αντιδράσεις που προκαλούνται από την συμμετοχή ενός παιδιού στις μάχες και τον αποκαλεί «το μικρό λιοντάρι μου», αναφέρει η Daily Telegraph.


Την ίδια στιγμή που άλλα παιδιά της ηλικίας του παίζουν αθώα παιχνίδια, ο Μοχάμεντ σκοτώνει και πυροβολεί, ενώ βρίσκεται καθημερινά εκτεθειμένος στον κίνδυνο. Μάλιστα έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό των ανταρτών, καθώς έχει ιδιαίτερες σκοπευτικές ικανότητες και χειρίζεται τα όπλα με αξιοθαύμαστη επιδεξιότητα.


Ο μικρός Μοχάμεντ, έχει αφήσει πίσω του κάθε ίχνος παιδικής αθωότητας καθώς όπως δηλώνει δεν τον ενδιαφέρει να συνεχίσει στο σχολείο ή να επιστρέψει σπίτι του. Το μόνο που θέλει να κάνει, είναι να συνεχίσει να σκοτώνει μέχρι να δει νεκρό τον Μπασάρ Αλ Ασαντ.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτοί που ξεκίνησαν αυτόν τον σπαραγμό είναι αδίστακτοι και δηλητηριάζουν τις ψυχές μικρών παιδιών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr