Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ξυλοκόπησαν άγρια ιδιοκτήτη Pet shop στα Εξάρχεια και τον τρύπησαν με σύριγγα....επειδή νόμισαν ότι είναι χρυσαυγίτης !!

Ιδιοκτήτης Pet shop της οδού Ασκληπιού ξυλοκοπήθηκε βάναυσα χθές το σούρουπο στα Εξάρχεια από ομάδα αναρχικών που όπως λένε οι πληροφορίες «τον πέρασαν για μέλος της Χρυσής Αυγής» και για να τον τιμωρήσουν τον τρύπησαν μάλιστα παραδειγματικά και με σύριγγα.  Ο 40χρονος που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό δέχτηκε επίθεση στην οδό Μεθώνης 54 και ενώ μετέφερε με το μηχανάκι του τροφές για γάτες, ύστερα από σχετική τηλεφωνική παραγγελία που έλαβε με προορισμό διαμέρισμα πολυκατοικίας στην ίδια οδό. 

Το περιστατικό αρχικά χειρίστηκε το Α.Τ Εξαρχείων αλλά στη συνέχεια ο φάκελος διαβιβάστηκε στην Κρατική Ασφάλεια της ΓΑΔΑ. Στον Ερυθρό Σταυρό έχει κληθεί Ιατροδικαστής για να βεβαιώσει τα τραύματα και ειδικά τα τρυπήματα με την σύριγγα. Αστυνομική πηγή ανέφερε πάντως πως ο 40χρονος δεν έχει δείξει στοιχεία ανάμειξής του με την Χρυσή Αυγή! 

 crimesonair