Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

SOS !! ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΟΣΧΑΡΟΕΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ .... (ΦΩΤΟ)

Στον παρελθόν επίσης το ιστολόγιο μας είχε αποκαλύψει την συγκεκριμένη αναρχομάδα που στοχοποιεί πατριώτες ... Η ομάδα είναι μυστική και το λινκ της είναι αυτό εδώ : 
https://www.facebook.com/groups/katagrafifasistarion/ , ο λόγος που δεν μπορείτε να την δείτε είναι επειδή οι κόκκινοι φασίστες την έχουν κάνει μυστική ...  Εμείς όμως έχουμε στα χέρια μας πατριώτες "πράκτορες" που μπορούν να τους ξεσκεπάσουν ... 

Δείτε παρακάτω τα όσα προφιλ έχουν στοχοποιήσει  , δείτε τις σκατόφατσες τους , κάντε τους αναφορές στα προφιλ τους για να πέσουν :


ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ :
Εδώ βλέπετε την σταλινική μισαλοδοξία προς τους χριστιανούς  και σε όποιους δεν γουστάρουν:
ΕΔΩ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ (ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ) :ΕΔΩ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΝΕΑΡΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ:

Η ΑΝΑΡΧΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ :
Έλληνες μαθητές - enwtheite.blogspot.gr