Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΥ ΠΑΜΕ; Σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις σπρώχνουν την χώρα η ανεργία και η πείνα (vid)


Στεφάνια κατέθεσαν επίσης Εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, της Δημοτικής Αρχής Τρικάλων, της Στρατιωτικής Αρχής, των Σωμάτων Ασφαλείας, του Συλλόγου Ποντίων και Μικρασιατικών και των Έφεδρων Αξιωματικών.Ημέρα Μνήμης η χθεσινή και το Άγημα των γυναικών της ΣΜΥ έκλεψε την Παράσταση σε εκδήλωση στα Τρίκαλα! Άψογος σχηματισμός, ζωηρότητα στην εκτέλεση των Παραγγελμάτων, αλλά και συγκίνηση των παρευρισκομένων, όταν οι ''Αμαζόνες της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο !


Το άγημα γυναικών της ΣΜΥ απέδωσε και τιμές όταν νωρίτερα, είχε τελεστεί Θεία Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.


Όπως κατέγραψε όμως το trikalanews.gr η «Χρυσή Αυγή», ήταν το μοναδικό κοινοβουλευτικό κόμμα που κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο Μνήμης και Τιμής των νεκρών της Μικρασιατικής Καταστροφής !

veteranos.gr


stoxos.gr