Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΗΕ ΝΕW YORK TIMES'' Υπέρ του σχεδίου Πούτιν οι Αμερικανοί πολίτεςΜετά το άρθρο του Βλαντίμιρ Πούτιν στην εφημερίδα The New York Times το 80% των αμερικανών βελτίωσε τις σχέσεις του προς τη Ρωσία. Οι κάτοικοι των ΗΠΑ υποστήριξαν το Ρώσο πρόεδρο για την ειρηνική διευθέτηση της συριακής σύγκρουσης. Αυτό συνάγεται από τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου που έγινε σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει η ιστοσελίδα ''Η Φωνή της Ρωσίας''.

Το άρθρο του Βλαντίμιρ Πούτιν που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The New York Times, προκάλεσε έντονες συζητήσεις στις ΗΠΑ. Κρίνοντας από τα σχόλια στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, η πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου, - περίπου 80%, - υποστηρίζει τη θέση της Ρωσίας αναφορικά με τη συμμετοχή των ΗΠΑ στη συριακή σύγκρουση.

Επιπλέον, πολλοί αμερικανοί άλλαξαν στάση απέναντι στη Ρωσία προς το καλύτερο. Σε βασικές γραμμές τα σχόλια επαναλαμβάνονται. Ιδού ορισμένα εξ αυτών που μπορεί κανείς να διαβάσει στο Facebook.

«Έχει αξία να καταλάβεις ότι ο Πούτιν κάνει περισσότερα για την υπεράσπιση της Αμερικής, απ’ ότι η κυβέρνησή μας. Σας βγάζω το καπέλο μου, Πούτιν».

«Να που ο Πούτιν έθεσε τέλος στον πόλεμο του Ομπάμα. Ο Πούτιν, ο οποίος είναι πρώην στέλεχος της Γα.Γκε.Μπε. σταμάτησε τον βραβευθέντα με το Νόμπελ ειρήνης από το να ξεκινήσει ένα πόλεμο, στον οποίο θα σκοτώνονταν χιλιάδες».

«Όσο πιο πολύ διαβάζω κι ακούω για τον Πούτιν, τόσο περισσότερο εντυπωσιάζομαι».

«Ξέρετε ποιον όντως πιστεύω; Το παλικάρι με τις αγνές προθέσεις και την ακριβή κατανόηση της ηθικής. Εκείνον που πραγματικά ανησυχεί για την ευημερεία των ΗΠΑ – τον Βλαντίμιρ Πούτιν!»

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr