Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Νέο ανθελληνικό σήριαλ ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 με την Άλωση της Κωνσταντινούπολης !!!Φαίνεται ότι το τηλεοπτικό αίσχος του «Σουλεϊμάν» δεν θα είναι το μόνο ανοσιούργημα που θα μολύνει τις τηλεοπτικές οθόνες, προσβάλλοντας βάναυσα την Ελληνική Ιστορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα καινούριο «σήριαλ» θα ταλαιπωρήσει την αισθητική και τα νεύρα κάθε Έλληνα που έχει Εθνική συνείδηση και γνώση της Ιστορίας. Πρόκειται για την τηλεοπτική σειρά «Άλωση», η οποία αναφέρεται στην Άλωση της Κωνσταντινούπολης και είναι πολύ πιθανόν να προβληθεί (και αυτή) από τον ΑΝΤ 1. Σε ερώτηση που έγινε στον διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο σχετικά με το όλο θέμα, αυτός κούνησε το κεφάλι του καταφατικά, χαμογέλασε με νόημα και απάντησε σιβυλλικά: «Θα δείτε».
Αυτό που σίγουρα ήδη βλέπουμε είναι ένας βιασμός της Ιστορίας, από την μέχρι τώρα προβληθείσα τηλεοπτική σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής». Από ότι δείχνουν τα πράγματα θα έχουμε ένα νέο έκτρωμα που θα παραβιάζει την Αλήθεια. Η σειρά «Άλωση» στα πρώτα επεισόδια, τα οποία σαρώνουν σε τηλεθέαση στην Τουρκία, παρουσιάζει τους Έλληνες να εμφανίζονται ως λιπόψυχοι μπροστά στους κυρίαρχους Οθωμανούς... 
Δεν περιμένουμε, φυσικά, καμιά εθνική ευαισθησία από τον ΑΝΤ 1, όπως φυσικά δεν περιμένουμε από κανένα παράνομο (μέχρι πρότινος) κανάλι. Οι Τουρκοπροσκυνημένοι καναλάρχες των ανθελληνικών σήριαλ είναι απολύτως λογικό να βάζουν το χρήμα πάνω από τους Ήρωες του Ελληνισμού όπως φυσικά είναι απόλυτα κατανοητό, γιατί λασπολογούν ασύστολα τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με ψευδή στοιχεία και χωρίς να έχουμε την παραμικρή δυνατότητα παρέμβασης. Γιατί κάποιοι είναι «γενίτσαροι» και «γιουσουφάκια» και κάποιοι άλλοι «κλέφτες» και «αρματωλοί». Και όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

xryshaygh.com