Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Διακόπηκε η άσκηση «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ 2013» λόγω «καθόδου» της Τουρκικης F-511 "Heybeliada"


H κάθοδος της τουρκικής stealth κορβέτας; F 511 "Heybeliada" στο πεδίο βολής Άνδρου όπου διεξάγεται από εχθές -και κατ΄ αποκλειστικότητα αποκάλυψε το “D” - η κοινή αεροναυτική ελληνοισραηλινή άσκηση «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ 2013» είχε ως τελικά ως αποτέλεσμα την διακοπή της σημερινής φάσης και την μετάθεσή της για αύριο.


Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η τουρκική κορβέτα «θα μπορούσε να σκανάρει ολόκληρο το σενάριο της άσκησης και τις τακτικές που θα ακολουθούσαν η ΠΑ το ΠΝ αλλά και η ισραηλινή Αεροπορία μέσω των υπερσύγχρονων αισθητήρων που διαθέτει».

Σημειώνεται ότι το τουρκικό σκάφος
διαθέτει σε ότι αφορά τους αισθητήρες μάχης και παρατήρησης το ραντάρ SMART-S MkII, TBT-01 (τουρκικής σχεδίασης και κατασκευής), Ραντάρ X-band, FCS, ραντάρ ναυσιπλοίας, ραντάρ LPI (τα δύο τελευταία τουρκικής σχεδίασης και κατασκευής) υπερσύγχρονα συστήματα επικοινωνιών SatCom, ECDIS/WECDIS, GPS, LAN αλλά και πλήρη εξοπλισμό ηλεκτρονικού πολέμου και ηλεκτρονικής αναγνώρισης διάταξης μάχης με ραντάρ Ραντάρ EW, σύστημα Laser/RF, και παρεμβολείς ASW (τουρκικής σχεδίασης και κατασκευής), SSTD.

Φυσικά δεν θα ήταν δυνατό και υπ΄αυτές τις συνθήκες να γίνεται άσκηση με την παρουσία μιας τέτοιας πλατφόρμας αισθητήρων στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο και αυτό καταδεικνύει και το επίπεδο της πρόκλησης της άγκυρας.
Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που τουρκικά πολεμικά μέσα επιδιώκουν να παρεμβληθούν σε κοινή ελληνοισραηλινή άσκηση με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.defencenet

hellas-now.com