Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας…μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών ένας αλλοδαπός άνδρας νεαρής ηλικίας γύρω στα 27 αuvανιζόταν και εκσπερμάτωνε όπου έβρισκε!!

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας…μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών ένας αλλοδαπός άνδρας νεαρής ηλικίας γύρω στα 27 αuvανιζόταν και εκσπερμάτωνε όπου έβρισκε.


Ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών της Αττικής έχει γίνει ένας 27χρονος άνδρας!

Ο νεαρός,όχι μόνο αuvανίζεται σε δημόσιο χώρο με ιδιαίτερη προτίμηση την πλατεία της Ομόνοιας αλλά παρενοχλεί και σεxουαλικά περαστικούς που τυχαίνει να περάσουν από μπροστά του.
Η κατάσταση ξέφυγε τελείως όταν ο νεαρός άρχισε να αuvανίζεται με...
ιδιαίτερα ταχύ ρυθμό με αποτέλεσμα να «τελειώσει» σε μια περαστική ηλικιωμένη γυναίκα.

Την δράση του νεαρού άνδρα γνωρίζει ακόμα και η Αστυνομία,ωστόσο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, δεν τον έχει συλλάβει. Όσοι περαστικοί τύχει και περάσουν από το σημείο,αντιδρούν αηδιασμένοι στο θέαμα. Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν πως ο νεαρός κυνηγά τους περαστικούς για να εκσπερματώσει πάνω τους και τα έχει καταφέρει αρκετές φορές.

 www.paraskhnio.gr