Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Με "χορηγό" η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου


Υπέρ της διεξαγωγής της παρέλασης με μηχανοκίνητα οχήματα στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, τάχθηκε ο υπ.ουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι δική του απόφαση.

"Χορηγός" στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου για να κινηθούν τα έξι άρματα μάχης και το 1 F 16.Ο υπουργός ισχυρίσθηκε, επικαλούμενος τις εκτιμήσεις του ΓΕΕΘΑ , ότι το συνολικό επιπλέον κόστος θα είναι περί τα 35.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, σήμερα υπήρξε προσφορά για χορηγία των καυσίμων για τα μηχανοκίνητα οχήματα.

Κατά τον υπουργό, "δεν μπορεί το πατριωτικό φρόνημα να κοστολογείται", ενώ πρόσθεσε ότι αποτελεί αναφορά τιμής στην επέτειο και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Προηγήθηκε η άμεση ανάκληση της απόφασης για τη συμμετοχή αρμάτων μάχης, μηχανοκίνητων τμημάτων και αεροσκαφών στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη που ζήτησε το ΠΑΣΟΚ.


Ποσά αεροπλάνα θα πετάξουν; Ανάλογα με το ποσά καύσιμα θα πληρώσει ο χορηγός .


hellas-now.com