Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δεκατρία μαχητικά θα «παρελάσουν» την 28η Οκτωβρίου!

Εντυπωσιακή εμφάνιση αναμένεται να κάνει η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία στον ουρανό της Θεσσαλονίκης την 28η Οκτωβρίου.
Ο σχεδιασμός από το ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχεδόν κλείσει, και προγραμματίζεται να πετάξουν τέσσερις τριάδες μαχητικών αεροσκαφών για τον εορτασμό της εθνικής επετείου.Συγκεκριμένα θα “παρελάσουν” από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης σχηματισμοί από F-16, Mirage 2000, F-4 και Α-7 . Επίσης θα πετάξει και το ακροβατικό αεροσκάφος F-16 . Το θέαμα αναμένεται να είναι ικανοποιητικό τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος.
Οι προσφορές , όπως είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος, για την τέλεση μίας σωστής και όχι μίζερης παρέλασης έφτασαν τις πέντε και κάθε προσφορά ειναι καλοδεχούμενη.
“Και μακάρι να υπάρχουν συνεχώς ιδιώτες που θέλουν να προσφέρουν στη χώρα όπου παρατηρείται ανάγκη” είπε ο Δ. Αβραμόπουλος.
Γ. Κοκ.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/285075/oyte-ena-oyte-dyo-alla-dekatria-maxhtika-tha-parelasoyn-thn-28h-oktwbrioy#ixzz2i9PjkwHQ