Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ στην Κρήτη: Έπιασαν Αλβανό την ώρα που αποπλανούσε την 3χρονη κόρη του'Ενας 31χρονος Αλβανός καταδικάστηκε ερήμην από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, κατηγορούμενος για την αποπλάνηση της τρίχρονη κόρης του και για ασέλγεια μεταξύ συγγενών.
Η απίστευτη ιστορία που οδήγησε στην αίθουσα του δικαστηρίου διαδραματίστηκε τον Αύγουστο του 2010 στην Ελούντα, όπου ζούσε ο 31χρονος με την οικογένειά του, τη σύζυγο και την τρίχρονη τότε κόρη του.

Η σπιτονοικοκυρά του μία ημέρα παρατήρησε τον Αλβανό να χαϊδεύει το παιδί και να προβαίνει σε άσεμνες ενέργειες, και κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε. Αμέσως μετά όμως ο άνδρας μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του εξαφανίστηκαν από την Κρήτη και την Ελλάδα.

Τρία χρόνια μετά, στην αίθουσα του δικαστηρίου, η παιδοψυχολόγος που, πρόλαβε να εξετάσει το κοριτσάκι, και κατέθεσε την Τρίτη, ήταν καταπέλτης για τη δράση του 31χρονου σε βάρος της κόρης του.

Μία ένορκος έκρινε ότι ο κατηγορούμενος έπρεπε να αθωωθεί, και όλα τα υπόλοιπα μέλη του δικαστηρίου ότι έπρεπε να καταδικαστεί κάτι που έγινε, με την επιβολή ποινή κάθειρξης 15 ετών.
Ωστόσο, άγνωστο παραμένει που βρίσκεται το 6χρονο σήμερα παιδί και σε τι κατάσταση βρίσκεται...
difernews