Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Το 33% πιστεύει ότι μας... ψεκάζουν!


Τελικά μας ψεκάζουν; Αυτό είναι το ερώτημα που φαίνεται πως … απασχολεί αρκετούς πολίτες στην Ελλάδα, μία συζήτηση που δεν περιορίζεται σε επίπεδο καφενείου, αφού έχει φτάσει μέχρι και στη Βουλή.

Ενδεικτική είναι και η απάντηση που έδωσαν οι πολίτες στην ερώτηση της τελευταίας δημοσκόποησης της Metron Analysis, που δημοσίευσε το «Έθνος της Κυριακής»... Ειδικότερα, το 33,3% των ερωτώμενων συμφωνεί με το ότι γίνονται ρίψεις χημικών, το 58,4% διαφωνεί και το 9% δεν ξέρει/δεν απαντά!

Από το σύνολο (33,3%) αυτών που συμφωνούν με την ύπαρξη των «chemtrails», το 10,9% δηλώνει ότ ψηφίζει σήμερα ΝΔ και το 19,2% ΣΥΡΙΖΑ. Το μεγαλύτερο ποσοστό, όμως, δηλαδή το 28,4% αυτών, παίρνουν τη θέση «άκυρο/λευκό/κανένα», ενώ ιδιαίτερα υψηλά νούμερα θετικής γνώμης απέναντι στα χημικά που πέφτουν στο κεφάλι μας έχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με 6,1%, καθώς και το 15,3% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.

Οι τελευταίοι φαίνεται να είναι πιο κοντά από όλους στη θεωρία των «chemtrails», όπως είναι γνωστοί αυτού του τύπου οι αεροψεκασμοί διεθνώς.

Είναι τέτοιο το μέγεθος της συζήτης για τους αεροψεκασμούς, που ανάγκασαν το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, να εκδώσει ανακοίνωση τον Μάιο του 2012 βεβαιώνοντας ότι «καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από το ελληνικό έδαφος»newpost