Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Αυτά είναι τα 3.700 έγγραφα που έκλεψαν από το ΥΠΕΞ οι AnonymousΗ ομάδα Anonymous σήμερα ανακοίνωσε την διαρροή περίπου 3700 εμπιστευτικών εγγράφων της Α3 Διεύθυνσης Νοτιοανατολικών Κρατών του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών καθώς και εγγράφων του Οργανισμού για τη Συνεργασία και την Ασφάλεια στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

Η ομάδα εντάσσει την ενέργεια αυτή στο πλαίσιο της επιχείρησης Golden Dawn προβάλλοντας - σε κακογραμμένα Αγγλικά και μεταφερόμενα εδώ σε ελεύθερη σχετικά μετάφραση - ως αιτία την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης σε "φαινόμενα νεοναζισμού" τα οποία υποβαθμίζουν την "ακεραιότητα" (σ.σ.: ;) της Ελλάδας και "καταπατούν τις ευρωπαϊκές ηθικές αρχές".

Επίσης η ομάδα υποστηρίζει πως η ενέργεια αυτή λειτουργεί ως αντίποινο στις πρόσφατες συλλήψεις μελών της και στοχεύει στην αποκάλυψη της συμμετοχής της Ελληνικής κυβέρνησης στην κατασκοπία μελών της ομάδας Anonymous.

Η ομάδα υποστηρίζει πως η ελληνική κυβέρνηση λειτούργησε σε συνεργασία με τις μονάδες καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος του ΟΑΣΕ και της ENISA και για τον λόγο αυτό οι Anonymous διέρρευσαν όλα αυτά τα έγγραφα που νομίζουμε ότι είναι και η πραγματική αιτία της επίθεσης.

Το ζήτημα είναι αν υπάρχουν ενδιαφέροντα έγγραφα μεταξύ αυτών που κλάπηκαν..

Εδώ η σχετική ανακοίνωση της ομάδας και τα 3.700 έγγραφα. Και εδώ!

Πάντως, ίσως να περιμένετε αρκετά για να μπείτε στην διεύθυνση, αφού ο server δείχνει υπερφορτωμένος...

defencenet
hellas-now.com