Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

''ΑΝ ΖΟΥΣΑ ΤΟ '41 ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΟΧΥΡΑ ΤΟΥ ΡΟΥΠΕΛ'' !! Ηλίας Κασιδιάρης: ''Είμαι Έλληνας εθνικιστής'' !!

“Εμείς δεν είμαστε ρατσιστές, ρατσιστές είναι αυτοί που μας προσάπτουν ότι έχουμε βουλευτή αλβανικής καταγωγής”, φέρεται να είπε.
Όσο για το καταστατικό του Λαϊκού Συνδέσμου, βάσει του οποίου στοιχειοθετήθηκαν οι κατηγορίες εναντίον των βουλευτών της, ο Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το χαρακτήρισε “ψευδεπίγραφο” και “αστείο”.
“Είμαι έλληνας εθνικιστής, και αν ζούσα το '41 θα είχα πέσει στα οχυρά του Ρούπελ μαχόμενος τους εισβολείς στην πατρίδα μου”, φέρεται να δήλωσε, προσθέτοντας ότι το μοναδικό καταστατικό που αναγνωρίζει ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι αυτό που κατέθεσαν το 2012 στον Άρειο Πάγο, στην τότε αντεισαγγελέα Ευτέρπη Κουτζαμάνη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr