Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Βίντεο - Ντοκουμέντο με την μικρή Μαρία στον καταυλισμό - Την έβαζαν και να ζητιανεύει


Ακόμη ένα video από τη ζωή της μικρής Μαρίας, του κοριτσιού που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον, στον καταυλισμό των Ρομά στα Φάρσαλα έρχεται στο φως.

Αυτή τη φορά δεν το έδωσαν στη δημοσιότητα οι συγγενείς του ζευγαριού των ρομά που την κρατούσαν, αλλά το δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail στην ηλεκτρονική της έκδοση.Σύμφωνα με την Daily Mail, το video έχει τραβηχτεί πριν από τρεις εβδομάδες.

Και φαίνεται η μικρή Μαρία, με ροζ φόρμα και τα μαλλιά της πιασμένα να χορεύει στην πίστα, μαζί με ένα ζευγάρι.

Η ξανθιά κοπέλα που εμφανίζεται στο video είναι η 21χρονη Μαρία Δημητρίου, κόρη του αρχηγού της φυλής.

«Η μητέρα της την έστειλε μαζί μας στην πίστα. Της άρεσε να χορεύει, δεν της συμπεριφέρονταν άσχημα», είπε στη Mail. Επικαλούμενη το Χαμόγελο του Παιδιού, η εφημερίδα γράφει ότι "η οικογένεια με την οποία έμενε, της συμπεριφέρονταν σαν αρκούδα που χορεύει και εκμεταλλεύονταν το παρουσιαστικό της για να την βάζει να ζητιανεύει".

hellas-now.com