Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ – ΟΜΗΡΟΙ ΛΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!

Νύχτα μαρτυρίου πέρασε ζευγάρι ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στο χωριό Πουρνάρι Δομοκού Φθιώτιδας.
Όλα άρχισαν γύρω στις 10 το βράδυ, όταν ο 76χρονος άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του.
Μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητό του στην αυλή του σπιτιού του, οι τρεις άγνωστοι ληστές (που σύμφωνα με τα θύματα μιλούσαν σπαστά ελληνικά…) πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του φορώντας κουκούλες, τον ακινητοποίησαν και αφού του έδεσαν τα χέρια με σχοινί και του φίμωσαν το στόμα, του πήραν 130 ευρώ, που είχε πάνω του.

Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι τον υποχρέωσαν να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του και εισέβαλαν μέσα. Αρχικά ακινητοποίησαν την 72χρονη σύζυγό του, της οποίας επίσης έδεσαν τα χέρια και φίμωσαν το στόμα, ερεύνησαν όλο το σπίτι και βούτηξαν ένα χρυσό δαχτυλίδι και μία χρυσή βέρα.

Φεύγοντας, έκοψαν και το σταθερό τηλέφωνο του ζευγαριού, το οποίο τελικά το πρωί κατάφερε να λυθεί και να ενημερώσει την αστυνομία.
«Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας…

http://ethnikismos.net