Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Η Τουρκία στηρίζει τους πιο ακραίους ισλαμιστές στη Συρία - Απόρρητο έγγραφο


Απόρρητο έγγραφο που αποκαλύπτει ιστοσελίδα Κούρδων αποδεικνύει ότι η Τουρκίαστηρίζει ότι πιο εξετρεμιστικό υπάρχει στη Συρία. Τους ακραίους της οργάνωσης Αλ Νούσρα, οι οποίοι αποκεφαλίζουν και καίνε ανθρώπους.
Στο έγγραφο που φέρει την υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών Γκιουλέρ αναφέρεται :¨ Στην βάση των περιφερειακών μας συμφερόντων βρίσκεται η δέουσα στήριξη προς τους μαχητές του Αλ Νούσρα ενάντια στο PYD, και η στέγαση τους στις δημόσιες κοινωνικές υπηρεσίες”
Η Lekolin.org δημοσίευσε το έγγραφο στο οποίο αναφέρεται πως “εγκρίθηκε η παραμονήτων μαχητών σε χώρους υποδοχής του υπουργείου Θρησκευτικών Υποθέσεων όπως και σε άλλους δημόσιους ξενώνες που θα καθοριστούν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών μας”.


Στο έγγραφο που έστειλε το υπουργείο Εσωτερικών στην νομαρχία του Χατάι με την υπογραφή του υπουργού Μουαμέρ Γκιουλέρ, και την διαβάθμιση απόρρητο, παρουσιάζονται “οι στρατηγικές σχέσεις Τουρκίας με την Αλ Νούσρα”.
Στρατηγικές συμμαχίες με οτι πιο φανατικό ..

ellinonea
hellas-now.com