Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ... ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΕ...!!


ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΥΤΣΕΚΑ...!!
Αντίθετος με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα του Έργκους Κάτσε, σχετικά με τη φωτογραφία του με μπλούζα του UCK, παρουσιάστηκε ο προπονητής της εθνικής Αλβανίας. Ο Τζιάνι Ντε Μπιάζι τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΟΚ χειρίστηκε λανθασμένα την υπόθεση του νεαρού μέσου ενώ αποκάλυψε επικοινωνία με τον Ζήση Βρύζα, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Τορίνο τη σεζόν 2005-06.


Αναλυτικά το σχόλιό του:

«Με τον Κάτσε τι λάθος έγινε; Έχετε μιλήσει με τον παίκτη; Η ομάδα του έπραξε πολύ άσχημα κατά τη γνώμη μου, αυτές είναι παράλογες καταστάσεις απέναντι σε ένα παίκτη 20 χρονών. Μίλησα με τον παίκτη, όπως μίλησα και με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα, ο οποίος ήταν πρώην παίκτης μου στο Τορίνο και μου είπε ότι η κατάσταση στην αρχή ήταν κακή».

Πηγή: Sport-fm.gr
stoxos.gr