Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Ο βουλευτής του Σύριζα Χουσεϊν Ζεϊμπέκ υπέρ των τουρκικών θέσεων! Καθόλου περίεργο...


Ο βουλευτής του Σύριζα Χουσεϊν Ζεϊμπέκ υπέρ των τουρκικών θέσεων! Καθόλου περίεργο...
Δεν ξέρουμε αν αποτελεί είδηση η αντεθνική δραστηριότητα των «Τούρκων» (κατά δήλωσή τους) βουλευτών του ελληνικού (;) κοινοβουλίου, αλλά εμείς θα σας μεταφέρουμε σήμερα μια είδηση σχετικά με την δραστηριότητα του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.


Έτσι, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Today’s Zaman με τίτλο «Ο διάλογος για τα δικαιώματα θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα δεινά της τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα», κατηγορείται η Ελλάδα ότι… καταπιέζει τους «Τούρκους» της Θράκης. Ιδού τα πιο ενδιαφέροντα σημεία: «Η αναγνώριση της εθνικής ταυτότητας των Τούρκων που ζουν στη Δυτική Θράκη, η παροχή κατάλληλης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα παιδιά των Τούρκων, η επιλογή των μουφτήδων τους στο Ισκεντσέ και το Γιουμουλτζινέ, η διαχείριση των τουρκικών ιδρυμάτων και η επιστροφή των περιουσιών που ανήκουν στην τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα αποτελούν σημαντικά προβλήματα που ακόμα αντιμετωπίζουν οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης».

Στο θέμα παίρνει θέση με δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Επικροτούμε την πρωτοβουλία που ξεκίνησε στην Τουρκία σχετικά με τα δικαιώματα των μειονοτήτων. Η Ελλάδα πρέπει επίσης να λάβει παρόμοια μέτρα».

Και βέβαια, η θέση του αυτή δεν είναι για μας έκπληξη, αλλά μια ακόμα επιβεβαίωση αυτών που φωνάζουμε τόσα χρόνια, ότι οι «μειονοτικοί» βουλευτές είναι τυφλά όργανα του βαθέως τουρκικού κράτους!
Πηγή: http://www.ethnikismos.net/