Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

ΣΚΕΤΟ ΤΣΙΡΚΟ! ΞΕΧΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ…!!!

Ξέχασαν στη δικογραφία τα στοιχεία του ανώνυμου μάρτυρα, πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star Channel.


Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίου ειδήσεων στη δικογραφία αναφέρονται το ονοματεπώνυμό του, το τηλέφωνό του και η διεύθυνση κατοικίας του. Μάλιστα, αυτή τη δικογραφία έχουν ήδη στα χέρια τους τουλάχιστον 50 δικηγόροι.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το Star, υπάρχει στη δικογραφία μια καταγραφή της Ασφάλειας. Σύμφωνα με αυτή, κάποιος τηλεφώνησε την επομένη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και κατονόμασε τον Γιώργο Ρουπακιά και άλλον έναν ως αυτουργούς . Κατονόμασε τρία ακόμη άτομα λέγοντας ότι βρίσκονταν στο σημείο της δολοφονίας μέσα στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά.

http://ethnikismos.net