Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!

Μετά τη νέα δολοφονία Ρώσσου από Αζέρο λαθρομετανάστη την προηγουμένη εβδομάδα, οι ρωσσικές αρχές αποφάσισαν να καθαρίσουν την Μόσχα, με την επιχείρηση “Σημάδι”, η οποία θα λαμβάνει χώρα κάθε Παρασκευή.
Αυτή προβλέπει ότι εθελοντές πολίτες –οι οποίοι αναζητούνται από την αστυνομία- θα συνδράμουν τους αστυνομικούς στην αναζήτηση λαθρομεταναστών –κυρίως Καυκάσιους- σε σπίτια και σε χώρους όπου αυτοί συχνάζουν. Αυτό ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Ανατόλι Γιακούνιν. 

Το κλίμα κατά των λαθρομεταναστών, εξακολουθεί να παραμένει τεταμένο στη ρωσσική πρωτεύουσα και η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να κατευνάσει την οργή του λαού, που κατηγορεί τους λαθρομετανάστες για την άνοδο της εγκληματικότητας και για το ότι ρίχνουν τα μεροκάματα των Ρώσων επειδή εργάζονται παράνομα. (ΥΓ): Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τους πάσης φύσεως «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», εσωτερικού κι εξωτερικού! Ας πάνε, λοιπόν, στη Μόσχα τα θρασίμια της αριστεράς (και της… προόδου) να διαμαρτυρηθούν για τα «Τάγματα Εφόδου» και τις «ρατσιστικές επιθέσεις»! Να δούμε πως (και αν…) θα γυρίσουν από κει! 

http://ethnikismos.net