Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΦΥΓΕ, ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑΗΡΘΑΝ - ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Η ΑΘΗΝΑ

15
Πλημμύρισαν οι δρόμοι του κέντρου της Αθήνας από λαθρομετανάστες αμέσως μετά την δολοφονία του Π.Φύσσα, όταν θεώρησαν ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή που αποτελούσε την βασική πολιτική δύναμη που έθετε μετ'επιτάσεως το ζήτημα της κατάληψης του κέντρου των μεγάλων πόλεων από λαθρομετανάστες.

Δύο εβδομάδες τώρα οι περιοχές Ομόνοιας, Αγίου Παντελεήμονα και κλπ στην Αθήνα ανακαταλήφθηκαν από του λάθρο με αποτέλςσμα να ξεσηκωθούν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες των περιοχών αυτών.

Αποτέλεσμα ήταν να δοθεί πλέον εντολή για επιχειρήσεις-σκούπα, προκειμένου να μην φανεί ότι η έλλειψη πολιτικής πίεσης της ΧΑ είχε αρχίσει και μετέτρεπε σταδιακά το κέντρο της Αθήνας σε υπο κατοχή περιοχή.

Για να γίνει αντιληπτή η έκταση της "ανακατάληψης" του κέντρου από τους "λάθρο" μόνο τα δύο τελευταία βράδια στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα προσήχθησαν 714 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν 87, για κατοχή πλαστών εγγράφων, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Απομένουν περίπου 300.000 λάθρο, στο κέντρο της Αθήνας...
defencenet.gr