Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

Ναι, θα το κάνουν κι αυτό οι Σκοπιανοί !

Ότι και να λέγεται για "κιτς" , "αρχαιοπληξία", "πλαστογράφηση της ιστορίας", οι Σκοπιανοί συνεχίζουν να κατοχυρώνουν (κλέβοντας) τη Μακεδονική ιστορία, με την Ελλάδα να παρακολουθεί, ανίκανη..

.να αντιδράσει, οχυρωμένη στη βολική θέση "εμείς δεν αναγνωρίζουμε, δεν παραδίνουμε το όνομά μας" και άλλες ασήμαντες λεκτικές μπαρούφες, αφού το όνομα το έχουν οι Σκοπιανοί και δεν περιμένουν εμάς να τους το δώσουμε,ενώ το θέμα για αυτούς είναι να ξεχάσουν όσοι ξέρουν ιστορία, ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα. Και θα το καταφέρουν, αφού ξεναγούν κάθε τόσο ξένους διπλωμάτες στα "μακεδονικά" τους κατασκευάσματα, στο διαδίκτυο κάθε αναζήτηση σχετικά με τη "Μακεδονία" παραπέμπει στους Σλάβους της ΠΓΔΜ και
η Ελλάδα -με ιδιαίτερη ...επιτυχία- αρνείται να στήσει άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα, ή να συνδέσει την Αθήνα, με την αρχαία Μακεδονία, ακριβώς για να διευκολύνει την πιό γρήγορη αφομοίωση της μακεδονικής ελληνικής ιστορίας από τους Σλάβους.

Εμείς έχουμε τεράστιο πρόβλημα να στήσουμε άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στην Αθήνα, για να μην βλέπουν οι πολυάριθμοι επισκέπτες ότι ο Μ.Αλέξανδρος ήταν Έλληνας,
οι Σκοπιανοί πάλι δεν έχουν κανένα πρόβλημα, να στήνουν άγαλμα του Αριστοτέλη και να τον πλασάρουν ως "μακεδόνα φιλόσοφο".

Σε 20 χρόνια, κανένας άνθρωπος στον κόσμο δεν θα ξέρει ότι ο Αλέξανδρος ή ο Αριστοτέλης ήταν Έλληνας. Θα υπάρχει δίπλα τους μόνο ο όρος "Μακεδόνας" ως εθνική καταγωγή, ενός έθνους που σήμερα ζεί ανάμεσα στην Ελλάδα, τη Σερβία, την Αλβανία και τη Βουλγαρία.


Η νέα προσθήκη στη φαρέτρα των Σκοπιανών, είναι τα κέρινα ομοιώματαΣύμφωνα με τη διευθύντρια του Αρχαιολογικού Μουσείου Σκοπίων Vesela Čestoeva (φωτο), η οποία είναι και επιφανές μέλος του VMRO-DPMNE και φίλη του Γκρούεφσκι, δέκα πέντε (-15-) κέρινα ομοιώματα είναι ήδη έτοιμα στις αποθήκες του Μουσείου και περιμένουν το Ο.Κ. της κυβέρνησης για να εκτεθούν στο κοινό. Ανάμεσά τους, είναι ομοιώματα του Μ.Αλεξάνδρου, του πατέρα τουΦιλίππου, της μητέρας του Ολυμπιάδας, του Περσέα, Ορέστη, Ιουστινιανούκαι άλλων ..Σκοπιανών βασιλέων όπως ο Marko Mrnjavčević (δεν σας λέει τίποτε το όνομά του; Κι όμως, για τους Σκοπιανούς ανήκει στην ίδια φυλή με τον Ορέστη, τον Αριστοτέλη τον Ιουστινιανό, τον Τσάρο Σαμουήλ, τον Ντάμε Γκρούεφ. Όλοι αυτοί είναι για τους Σκοπιανούς, μία φυλή "μακεδόνες" και αιώνιοι εχθροί των Ελλήνων.
Μπορεί όλα αυτά να προκαλούν γέλιο σε μας, μπορεί να χαχανίζουμε διαβάζοντας τις γελοίες θεωρίες των Σκοπιανών, ότι ο Τσάρος Σαμουήλ είναι απόγονος του Αριστοτέλη, αλλά σε έναν Άγλλο ή Αυστραλό, όχι ! Τα εκλαμβάνουν ως την ιστορική αλήθεια, γιατί αυτή διαβάζουν !
Τα κέρινα αγαλματίδια είναι ύψους 60-80 εκατοστών και ζυγίζουν 60-80 κιλά.
Το νέο αρχαιολογικό Μουσείο είναι αυτό στη φωτογραφία (σε αρχαιοελληνικό ρυθμό φυσικά) και μέχρι να μπείτε μέσα θα δείτε καμιά πενηνταριά αγάλματα Ελλήνων, που κανείς επισκέπτης δεν ξέρει ότι ήταν Έλληνες:ellinasasfalistis.blogspot.gr