Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ:ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΥΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


Ο επικεφαλής της ομάδας συμβούλων του Τούρκου πρωθυπουργού Recep Tayyip Erdogan, Yigit Bulut, δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι εάν τους δινόταν η επιλογή...
οι περισσότεροι Έλληνες θα ήθελαν να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να ενωθούν με την Τουρκία.Ο Bulut, ο οποίος νωρίτερα είχε ισχυριστεί πως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σκοτώσουν τον Erdogan μέσω «τηλεκίνησης» και είναι γνωστός για τις θεωρίες συνωμοσίας του, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Haberturk TV ότι οι Έλληνες θα προτιμούσαν «να ενωθούν με την Τουρκία».
«Εάν διεξαγόταν ένα δημοψήφισμα στην Ελλάδα σήμερα, το 51% των Ελλήνων θα ψήφιζαν να φύγουν από την ΕΕ και να ενωθούν με την Τουρκία», δήλωσε ο Bulut.

Στις αρχές αυτής της εβδομάδας ο Bulut δήλωσε σε μια συζήτηση στην Κωνσταντινούπολη ότι «εάν υπάρχει ένας αληθινός σοσιαλιστής στην Τουρκία, αυτός είναι ο πρωθυπουργός Erdogan».
Ο Bulut επίσης δήλωσε πρόσφατα ότι η Τουρκία πρέπει να σταματήσει να έχει φιλοδοξίες για την είσοδό της στην ΕΕ και αντί αυτού να επιδιώξει να διευρύνει την επιρροή της στη Μέση Ανατολή και αλλού, εγείροντας ερωτήματα για το εάν η Τουρκία εγκαταλείπει το στόχο ένταξης στην ΕΕ.

lougantina